Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En del av kikärterna mosas i såsen och bidrar till att den blir lite simmigare.
Skär ett snitt nästan igenom kycklingfiléerna och vik upp dem som schnitzlar. Skölj och strimla purjolökarna.
Spola kikärterna i kallt vatten och låt dem rinna av. Mosa 1/4 av ärterna med en gaffel.
Stek kycklingen i smör eller olja i en stekpanna ca 3 min på varje sida. Krydda med salt och peppar.
Ta upp dem och fräs purjolöken snabbt i pannan. Rör i currypasta, alla kikärter och kokosmjölken. Låt det koka ihop någon minut. Smaksätt med salt. Servera kikärtsröran tillsammans med kycklingen och kokt ris.