Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på kycklingburgare med varm morotssallad. Burgaren kan läggas ihop och ätas som en matig smörgås utomhus.
Halvera varje kycklingfilé till två tunna filéer. Ställ åt sidan.
Skala och grovriv morötterna. Skiva hälften av kaprisen tunt, spara resten till garnering.
Fräs morötterna hastigt i 1 msk olja i en stekpanna. Rör i crème fraiche, skivad kapris och 1/2 tsk Sale di mare. Sjud ca 1 minut. Lägg över i en skål.
Gör i ordning tillbehören. Lägg upp bröden, skölj salladsblad, kärna ur, skala och skär avokadon i klyftor.
Stek kycklingen i omgångar i 1 msk olja i en stekpanna 2-3 min på varje sida tills den är genomstekt. Krydda med 1 1/2 tsk Sale di mare och svartpeppar.
Lägg ihop burgarna. Servera med morotssalladen. Garnera med resten av kaprisen.