Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Krispiga bacon och goda nachos toppar den här burgaren gjord på kycklingfärs. En dressing med majonnäs, chilisås och finhackade pickles smakar gott till.
Kycklingburgare: Salta och peppra färsen. Forma till fyra burgare, blöt händerna i lite vatten innan så går det lättare. Grilla burgarna på båda sidor i cirka 10 minuter, tills de är genomstekta.
Hamburgerdressing: Blanda ihop ingredienserna.
Servering: Grilla eller stek baconen. Skär bröden i två delar och grilla på båda sidor.
Lägg sallad på hamburgerbrödets underdel. Lägg på tomat, avokado, dressing, pepperoni och nachos.
Recept från Mitt kök