Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kycklingfärs är en bekväm produkt som du hittar i köttdisken.
Finhacka två baconskivor. Blanda kycklingfärsen med bacon, ägg, salt och persilja.
Dela färsen i fyra delar och forma den till burgare på vattensköljd skärbräda.
Hetta upp smör och olja i en stekpanna. Stek burgarna på medelvärme tills de fått fin färg, 2-3 min på varje sida. Efterstek under lock 3-5 min.
Stek resten av baconskivorna knapriga. Låt dem rinna av på hushållspapper.
Blanda majonnäs och chilisås. Grilla hamburgerbröden så att de får fin färg.
Lägg burgarna i hamburgerbröden och toppa med chilimajonnäs, bacon, lök- och tomatskivor och rucola.