Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Pröva en lite fräschare och nyttigare kycklinghamburgare. Med avokadokräm och ruccola blir det en riktigt smarrig måltid.
Hacka den lilla löken fint. Rör ihop färs, lök, salt och peppar.
Forma 4 kycklingburgare och stek dem på medelvärme, cirka 7-8 minuter på varje sida. De måste bli helt genomstekta.
Skär tomaterna i tjocka skivor och skölj rucolan. Strimla den stora löken. Skiva osten.
Mosa avokado tillsammans med crème fraiche, smaka av med salt och peppar.
Dela hamburgerbröden och lägg dem på var sin tallrik. Lägg lite ruccola på varje brödhalva. Lägg på en kycklingburgare, därefter ost, tomat och gul lök. Fördela avokadokrämen över kycklingburgarna, lägg på locket och servera.
Recept från Mitt kök