Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Kycklingbullar med vitlök

Gott som tapas. Små kycklingbullar med smak av persilja och vitlök är perfekt plockmat på buffén.

Kycklingbullar med vitlök
Kycklingbullar med vitlök
Kycklingbullar med vitlök
Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 400 gkycklingfärs
  • 1 stägg
  • 0,5 dlströbröd
  • 1 stvitlöksklyfta
  • 0,5 dlpersilja- hackad
  • salt- peppar
  • smör- till stekning

Gör så här

  1. Blanda kycklingfärs, ägg, ströbröd, persilja och den pressade vitlöksklyftan. Salta och peppra efter smak.

  2. Rulla till köttbullar och stek bullarna på medelvärme tills de är genomstekta.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök