Recept & styling: Christina Asplund
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på kycklingbollar i härlig mangosås.
Blanda kycklingfärsen i en bunke med salt, vitpeppar, potatismjöl och finhackad salladslök. Forma färsen till bollar och lägg på ett fuktigt smörpapper. Koka upp vatten och kycklingfond i en gryta. Lägg ner bollarna och låt dem sjuda 5 minuter. Ta upp dem med hålslev. Sila och spara buljongen.
Sås: Skala och finhacka schalottenlöken. Fräs smör och lök med curry i grytan. Rör ner mjölet och späd med silad buljong och matlagningsgrädde under omrörning. Koka såsen 5 minuter. Smaka av med mango chutney, salt och peppar. Lägg ner kycklingbollarna och låt de blir varma. Servera med kokt ris och kokta haricots verts och mango chutney.
Recept & styling: Christina Asplund
Recept från Mitt kök