Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kyckling på mexikanskt vis.
Eftersom kycklinglårfilé och delikatesspotatis har samma tillagningstid kan man steka det tillsammans.
Sätt ugnen på 225°. Skölj och torka potatisen. Häll oljan i en långpanna. Pressa i vitlöken.
Vänd kycklingen och potatisen i oljan. Krydda med salt och chilipeppar.
Stek kyckling och potatis i mitten av ugnen 20-25 minuter.
Riv gurkan grovt på ett dubbelvikt hushållspapper. Pressa ur vätskan.
Dela avokadon och ta bort kärna och skal. Mosa fruktköttet och blanda med yoghurten. Rör i gurkan och smaksätt med vitlök och salt. Servera kycklingen och potatisen med tillbehören.