Läs också: Fler goda recept till halloween
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Servera den här mustiga grytan med kokt ris. Här passar den köttiga muskatpumpan bäst.
Strimla kycklingfiléerna. Skala löken och halvera den. Skär bort skalet på pumpan och ta bort kärnor. Skär den i tärningar.
Hetta upp oljan och fräs currypastan hastigt. Tillsätt den strimlade kycklingen och lök. Fräs några minuter.
Tillsätt kokosmjölk, vatten, buljongtärning och pumpa. Sjud under lock i fem minuter tills pumpan börjar mjukna.
Kärna ur och skär paprikan i strimlor. Skär bönorna i bitar. Tillsätt paprika och bönor och sjud i ytterligare fem minuter. Strö över hackad koriander.
Läs också: Fler goda recept till halloween
Recept från Mitt kök