Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 3g
Protein: 26g
Kolhydrater: 39g
Paksoi går utmärkt att frysa in i hela blad. Sedan är det bara att ta fram så mycket du behöver.
Skär kycklingfiléerna i ca 2 cm stora bitar. Skala och hacka vitlöken. Skala och skär ingefäran i tunna strimlor. Skala och skiva moroten. Skär skivorna i så tunna strimlor som möjligt.
Koka upp vatten med buljongtärningar, vitlök och ingefära. Tillsätt kycklingbitar, nudlar och svamp. Låt koka upp och sjud ca 3 min tills kycklingen och nudlarna är genomkokta.
Halvera och lägg i paksoi när ca 1 minut av koktiden återstår. Lägg i morotsstrimlorna strax före servering.