Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 23g
Protein: 37g
Kolhydrater: 34g
Recept på kyckling- och halloumimacka. Välj gärna ett surdegsbröd, det smakar så mycket mer!
Stek kycklingfiléerna i 1 msk olja i en stekpanna ca 8 min på varje sida, tills de är genomstekta. Krydda med salt.
Mixa hälften av basilikan, 3 msk olja och skalad vitlöksklyfta med mixerstav.
Stek brödet i 1 msk olja i en stekpanna så att det får fin färg. Skär halloumin i skivor. Stek dem i 1 msk olja i en stekpanna så att de får fin färg.
Skär kycklingen i skivor. Fördela rucola på bröden och lägg på paprika, kyckling och halloumi. Ringla över basilikaolja och garnera med den sparade basilikan.