Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kyckling med två sorters grönpeppar, både torkad och inlagd som smaksätter såsen. Kycklingen är först brynt och sedan kokt i gräddsky.
Sätt ugnen på 200°. Skär kycklingen i bitar. Krydda kycklingen med smulad grönpeppar och salt. Bryn kycklingen i smör på båda sidor.
Skala och skiva vitlöksklyftan. Låt vitlöken fräsa med kycklingen ca 1 minut. Häll över grädde och vatten och tillsätt konjak, fond, grönpeppar och vit balsamvinäger.
Ugnsbaka tills kycklingen är klar (70° innertemperatur) ca 20 min. Garnera med lite smulad grönpeppar. Servera med potatis och sallad.