Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 18g
Protein: 38g
Kolhydrater: 27g
Mozzarella och varma tomater är gott tillsammans vintertid. Riv osten i bitar som man ofta gör i Italien.
Koka bulgurn enligt förpackningens anvisning.
Putsa och skär kycklingen mitt itu. Skala och skiva löken. Skär tomaterna i bitar.Grovhacka persiljan. Låt mozzarellan rinna av och skär den i grova bitar.
Stek kycklingen i olja i en stor stekpanna ca 3 min på varje sida. Krydda med salt och peppar.
Lägg i tomater och lök. Stek 1 minut till. Häll på vatten och balsamvinäger och låt koka upp. Strö över persilja och mozzarella. Servera med bulgur.