Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kycklingfiléer med med mandel och morötter.
Skålla och skala mandeln. Grovhacka den och rosta i torr, het stekpanna tills den fått fin färg.
Skala och finhacka lök och vitlök. Skala morötterna och skär i små tärningar.
Salta och peppra kycklingfiléerna runt om och bryn dem i 1 msk smör ca 3 min på varje sida. Ta upp och lägg på ett fat så länge.
Fräs lök, vitlök och morötter i 1 msk smör ca 3 min. Lägg tillbaka kycklingfiléerna i pannan och häll på vatten. Tillsätt fond och timjan. Låt puttra under lock 10-15 min tills kycklingen är genomkokt.
Strö över mandel och servera med couscous och ärter.