Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 20g
Protein: 50g
Kolhydrater: 59g
Fetaost och oliver ger härlig sälta till den milda tomatsåsen. Den färska salvian kan bytas ut mot ca 1 tsk torkad krydda.
Halvera kycklingen på längden. Salta, peppra och bryn kycklingdelarna i olja ca 5 min på varje sida.
Halvera och fräs tomaterna i olja ca 2 min. Lägg i salvian och häll på vattnet. Koka upp och sjud under lock ca 10 min. Smaka av med salt och peppar. Ta upp salvian och kasta den.
Lägg kycklingen i tomatsåsen och sjud 5-10 min tills den är genomkokt. Smula över osten och strö över oliverna. Servera med nykokt pasta.