Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Perfekt sommarmat! Innan vi lägger kycklingen på grillen, så smaksätter vi den med bla. dijonsenap.
Skär kycklingfiléerna i avlånga bitar. Klappa in köttet med senap och hackad grönpeppar. Låt marinera minst 2 timmar.
Trä upp kycklingen på spett. Grilla spetten runtom över glöd eller i grillpanna. Krydda med salt.
Sallad tartar: Blanda crème fraiche och senap. Smaka av med salt och peppar. Skiva löken och dela cornichonerna. Lägg salladsblad, lök, cornichoner och kapris i en bunke. Blanda salladen med dressingen och vänd sist ner smulad ost.
Recept från Mitt kök