Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Goda kycklingfiléer inlindade i lufttorkad skinka. Ris, pasta eller potatis, vad tycker du passar bäst till kyckling?
Dela varje kycklingfilé på längden. Skala och hacka vitlöken och blanda med lagerblad, rosmarin, citronsaft och hälften av oljan.
Lägg i kycklingen och vänd runt. Marinera i kyl i 1 timme. Linda en halv skinkskiva runt varje kycklingbit och bryn runtom i resten av oljan.
Lägg kycklingen i en form. Skiva citronen och lägg skivorna över kycklingen. Tillaga klart i ugn, 175 grader, i cirka 15 minuter tills köttsaften är ofärgad.
Recept från Mitt kök