PS. Nu kan du prenumerera på tidningen Allt om Mat till extremt billigt kampanjpris!
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 23g
Protein: 53g
Kolhydrater: 49g
Recept på kyckling med ljummen linssallad. Belugalinserna ska koka ca 20 minuter för att bli lagom mjuka men ändå ha kvar sitt tuggmotstånd.
Koka linserna i 4 dl vatten och 1 tsk salt ca 20 min.
Skär kycklingen i bitar, ca 4 x 4 cm. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar. Stek runt om i 1 msk olja ca 10 min, tills innertemperaturen är 70°. Häll över 3 msk vinäger och 3 msk vatten. Koka upp.
Halvera tomaterna. Skär fetaosten i bitar. Fräs spenaten i en stekpanna ca 30 sekunder. Tillsätt tomater, linser och fetaost. Servera till kycklingen.
PS. Nu kan du prenumerera på tidningen Allt om Mat till extremt billigt kampanjpris!