Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kycklingsteak är urbenade kycklingklubbor med skinnet kvar. Det är en mycket saftig och god produkt, som inte blir sämre av att den får fin smak av tryffel.
Krydda kycklingsteaken med salt och peppar. Stek dem med skinnsidan nedåt i en stekpanna ca 6 min. Vänd och stek andra sidan ca 6 min, kontrollera att kycklingen är genomstekt.
Ansa och halvera sockerärterna på längden. Ansa löken. Skär lökarna i klyftor och blasten i ca 3 cm breda bitar. Ansa och halvera rädisorna.
Koka upp crème fraiche, vatten, vin och fond i en låg vid panna. Lägg i grönsakerna och låt dem sjuda under lock ca 3 min. Red eventuellt med majsstärkelse utrörd i lite kallt vatten.
Skär kycklingen i breda strimlor. Fördela grönsaker och sås i djupa tallrikar. Lägg på kycklingen och toppa med timjan. Servera med bröd.