Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 20g
Protein: 46g
Kolhydrater: 65g
Allt-i-ett-mat är perfekt när du vill ha händerna lediga för andra bestyr. Här med kyckling i ugn!
Sätt ugnen på 200°. Putsa och halvera kycklinglårfiléerna. Skala och skiva vitlöksklyftan.
Bryn kycklingen i 1 msk olja tills den fått fin färg. Låt vitlöken fräsa med på slutet. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar.
Skala och skär löken i klyftor. Halvera eventuellt potatisen. Lägg kyckling, lök, potatis och tomater i en ugnssäker form. Repa bladen från oreganon och strö på tillsammans med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Ringla över 2 msk olja och vinäger.
Tillaga mitt i ugnen ca 15 min tills kycklingen är genomstekt. Servera med bröd.