Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 26g
Protein: 27g
Kolhydrater: 56g
Kyckling i ugn med chipotle och coleslaw är saftigt och hett. Skär helst kålen på mandolin, så den blir riktigt tunt skuren.
Sätt ugnen på 225°. Lägg kycklingbenen i en smord ugnssäker form och blanda med 1/2 msk olja, chipotlepeppar, 2 krm salt och 1 krm peppar.
Stek mitt i ugnen ca 25 min, tills de är genomstekta. Vänd dem gärna någon gång under tillagningstiden.
Ansa och skär vitkålen tunt. Finstrimla sellerin. Blanda kål och selleri i en skål med sesamolja, 1 msk vinäger, 1/2 msk rapsolja, 1 tsk salt och 1 krm peppar. Blanda om ordentligt och låt kålsalladen stå i kylen fram till servering.
Servera kycklingen med ris, coleslaw och picklad chili.