Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kryddig LCHF-rätt med inspiration från Asien. Ett bra alternativ om man vill ha en mindre mängd kolhydrater är att välja hasselnötter istället för jordnötter till denna smakrika rätt.
Dela varje lårfilé i två bitar.
Stek bitarna i smör i en het panna.
Lägg över filébitarna i en skål och strö över de torra kryddorna.
Strimla löken, skär paprika i bitar och stek med den röda currypastan.
Flytta över kycklingen och tillsätt alla ingredienser. Koka upp och låt sjuda i cirka 10 minuter. Smaka av med salt. Strö över hela nötter.
Riv blomkålen fint.
Koka upp lättsaltat vatten. Lägg i blomkålen och koka upp och sjud två till tre minuter. Häll av vattnet.
Servering: Servera kycklinggrytan med blomkålsris, persilja, koriander och lime.
Recept från Mitt kök