Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kyckling med curry är en snabblagad och god middag. Servera kycklingen med en riktigt god currysås. För snabb kyckling curry, använd grillad kyckling.
Skala löken och dela den i halvor. Stick i kryddnejlikorna. Skala och skiva morot och selleri och skär i bitar.
Koka upp vatten, grönsaker och buljongtärning.
Putsa kycklinglåren fria från fett och hinnor och lägg ner dem i koket. Tillsätt salt, peppar och lagerblad. Låt sjuda under lock i 20 min.
Currysås: Skala och hacka lök och fräs den i smör tillsammans med curry. Det får inte ta färg, bara bli glansigt. Mät upp buljongen från kycklingkoket och tillsätt i lökfräset. Rör ut majsstärkelsen med ett par msk kallt vatten och tillsätt det i såsen under omrörning. Krydda och låt såsen koka upp.
Servera kycklingen med sås och tillbehör.