Recept & styling: Lena Söderström Foto: Eva Hildén
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på kycklingburgare med het majonnäs. Baconmajo står för extra smak och potatischipsen ger härlig crunch till kyckling club sliders.
Stek bacon-skivorna knapriga i en torr stekpanna. Låt dem rinna av på hushållspapper och kallna. Lägg majonnäsen i en skål och blanda den med tabasco. Smula sönder baconen och blanda med majonnäsen.
Blanda färsen med salt, dela den i 4 delar och forma till 4 biffar.
Vänd biffarna i mjölet. Grilla eller stek dem i oljan ca 5 minuter på varje sida. Efterstek under lock ca 10 minuter eller tills de är helt genomstekta. Toppa med osten och låt vila ca 3 minuter, dela och grilla bröden under tiden.
Servera kycklingburgarna mellan bröden tillsammans med chilisås, sallatsblad, baconmajo och krossade potatischips.
Recept & styling: Lena Söderström Foto: Eva Hildén
Recept från Mitt kök