Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kungskrabba med yuzumajonnäs är ett lyxigt inslag på buffébordet.
Klipp upp krabbenen på längden och plocka försiktigt ut köttet. Skär köttet i munsbitar och låt stå i kylen till servering.
Yuzumajonnäs: Mixa äggula och yuzu med mixerstav. Tillsätt oljan, lite i taget, och mixa till en slät majonnäs. Krydda med salt.
Koka upp vatten i en kastrull. Skär av koriandern och doppa bara stjälkarna 2–3 sekunder i vattnet. Doppa dem sedan i kallt vatten.
Linda några korianderstjälkar runt krabbitarna. Lägg bitarna på ett fat och droppa majonnäs runt om. Strö över flingsalt. Servera.