Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Kummincrostini med puré på färsk lök och chèvre

Den mjuka lökpurén är snabbt kokad och smakar utsökt på frasiga hemrostade eller färdigköpta crostini.

Kummincrostini med puré på färsk lök och chèvre
Kummincrostini med puré på färsk lök och chèvre
Kummincrostini med puré på färsk lök och chèvre

Ingredienser

  • 1minibaguette- till crostini

Lökpuré

  • 1potatis- stor
  • 1lök- färsk
  • 20 gchévre
  • 1 krmsalt

Servering

  • 0,5 tskkummin- stött
  • 0,5 tskflingsalt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Skär baguetten i tunna skivor och ugnsrosta dem 5–7 min.

  2. Skala potatis och lök, skär dem i mindre bitar och koka dem mjuka.

  3. Passera den avrunna potatisen och löken. Låt purén svalna och blanda den med getosten.Smaka av med salt och servera som på bilden med kummin och flingsalt.

Vad tyckte du om receptet?