Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 14g
Protein: 9g
Kolhydrater: 65g
De kumminbrynta grönsakerna passar fint ihop med indiska kryddor och svalkande yoghurt.
Skala och skär kålrot, morot och potatis i bitar. Dela, kärna ur och tärna paprikan. Skär tomaterna i bitar.
Fräs kumminfrö, spiskummin och koriander ca 1 minut.
Tillsätt kålrot, morot och potatis, fräs ca 5 min, rör om då och då. Tillsätt paprikan och fräs ytterligare 2-3 min. Blanda i tomatklyftor och vatten. Sjud under lock ca10 min. Smaka av med salt, peppar och garam masala.
Servera med yoghurt. Garnera med persilja och limeklyftor