Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En köttbit på grillen, och potatissallad på färskpotatis - blir det mer somrigt än så?
Koka potatisen i lättsaltat vatten, cirka 15 minuter. Låt de ånga av. Dela dem om de är stora.
Blanda samman olja, vinäger, senap och hackad kapris till en dressing i en skål. Smaka av med salt och peppar. Lägg i potatisen och vänd runt dressingen. Så långt kan du förbereda. Tillsätt skivade salladslökar, rucola och oliver strax före serveringen.
Rumstemperera köttet. Blanda ingredienserna till rubben och mixa dem. Gnid in köttskivorna i rub och grilla dem, 3–4 minuter per sida. Servera med potatissallad och tomater. Garnera med timjan.
Recept från Mitt kök