Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Trä köttet på grillspetten efter stekningen så slipper du en massa pinnar i stekpannan.
Blanda honung och olja. Skala och pressa i vitlöken och tillsätt övriga ingredienser.
Skär fläskköttet i avlånga bitar som passar till grillspett.Pensla köttet med lite av glazen och krydda med salt. Marinera det ca 2 timmar i kylen.
Finstrimla kålen i matberedare, på mandolin eller med osthyvel. Skala och skär löken i tunna strimlor. Blanda kål och lök.
Blanda socker och ättika. Tillsätt sesamolja och rapsolja och krydda med salt, paprikapulver och svartpeppar.
Häll dressingen över kål- och lökblandningen och blanda väl. Låt salladen stå och marinera i rumstemperatur ca 30 min före servering
Bryn köttet i en stekpanna ca 3 min på varje sida. Trä upp köttet på grillpinnar och pensla dem med resten av glazen. Servera spetten med kålsallad.