Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Supertunna knäckekakor som är goda till en skiva julskinka med senap.
Dag 1: Blanda ihop alla ingredienser och arbeta till en smidig deg. Täck bunken med plastfolie och låt degen vila i rumstemperatur över natten.
Dag 2: Sätt ugnen på 250 grader. Dela degen i 16 bitar och kavla varje bit till en mycket tunn kaka, ca 15 cm i diameter. Avsluta med kruskavel. Lägg bröden på plåtar med bakplåtspapper.
Stansa ett litet hål i mitten på varje kaka, ca 2 cm i diameter. Grädda bröden i omgångar mitt i ugnen i 3 min. Håll noga koll så att det inte bränns. Låt bröden svalna på ett galler utan bakduk.