Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Bryn paprikastrimlorna samt hackad vitlök i oljan. Blanda i paprikapulvret och saffran. Tillsätt vin och låt koka några minuter.
Tillför krossade tomater samt grädde. Låt småkoka 20 minuter. Krydda med lite salt och chili efter smak.
Koka upp pastan (gärna conchiglioni, stora pastasnäckor).
Hacka schalottenlök, bryn lätt i smör, tillsätt vin i en liten kastrull.
Tvätta musslorna och ta bort ev. skägg (trasiga och öppna musslor kasseras). Koka under lock cirka 5 minuter, stängda musslor slängs.
När pastan är klar, blanda den i såsen.
Häll upp i en skål, toppa med räkor, musslor samt strö över lite hackad dill.
Recept från Mitt kök