Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 17g
Protein: 37g
Kolhydrater: 57g
Recept på kryddig fiskpanna. En fiskrätt som smaksätts med seafood and fish som är en kryddblandning av saffran, dillfrön, fänkål och vitlök.
Skär torsken i bitar, ca 3 x 3 cm. Blanda med 1 tsk socker och 1 tsk salt. Låt stå ca 15 min.
Skala och finhacka löken. Fräs den i 2 msk olja ca 2 min. Tillsätt ris och fiskkrydda och fräs ca 1 minut. Häll över 6 dl vatten och koka under lock ca 5 min.
Kärna ur och strimla paprikan. Lägg fisken på riset och strö över paprika och ärter. Koka ytterligare 7–8 min, tills fisken är genomkokt.
Krydda crème fraichen med pressad vitlök, 1/2 tsk socker, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.
Servera fiskpannan med såsen till.