Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Blanda samman ingredienserna till färsbiffarna. Smaka av styrkan på kryddor och salt. Platta ut köttfärsen till ca 1 cm tjock platta på vattensköljt skärbräde.
Ta med ett glas eller ett mått ut biffar (det blir 13-14 små biffar). Stek biffarna i lite smör i stekpanna eller plättlagg. Beräkna ca 1 minut per sida.
Skala potatisen och skär dem i klyftor.
Låt buljong och salt koka upp, lägg i potatisklyftorna och låt dem koka på svag värme ca 10 minuter, tills de är genomkokta. Låt bönorna koka med några minuter i slutet av koktiden.
Blanda samman gräddfil och senap. Servera kryddbiffarna tillsammans med den buljongkokta potatisen och senapsgräddfil.