Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Krustader med räk- och kräftfyllning med smak av sambal

Recept på krustader med skaldjursfyllning. Fyllningen ska läggas i krustaderna strax före servering för att inte krustaderna ska bli mjuka.

Krustader med räk- och kräftfyllning med smak av sambal
Krustader med räk- och kräftfyllning med smak av sambal
Krustader med räk- och kräftfyllning med smak av sambal
Foto: Anders Norrsell

Ingredienser

  • 10krustader
  • 500 gräkor med skal
  • 100 gkräftstjärtar i lake
  • 100 gmangotärningar- frysta
  • 0,5gurka
  • 2salladslökar
  • 1 dlcrème fraiche
  • 2 mskdill- hackad
  • 1 tsksambal oelek

Garnering:

  • dill

Gör så här

  1. Skala räkorna och hacka dem grovt. Låt kräftstjärtarna rinna av och hacka dem grovt. Hacka mangon och tärna gurkan. Ansa och strimla salladslöken.

  2. Blanda crème fraiche, dill och sambal oelek. Vänd ner skaldjur, frukt och grönsaker och blanda om. Fördela röran i krustader precis före servering. Toppa med dill.

Vad tyckte du om receptet?