Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Krustader med kronärtskockscrème

Här används bara bottnarna från kronärt-skockan, bladen doppas i god örtolja.

Krustader med kronärtskockscrèmeKrustader med kronärtskockscrèmeKrustader med kronärtskockscrème

Ingredienser

  • 24krustader- små

Crème

  • 2kronärtskocksbottnar- stora, kokta
  • 1,5 dlcrème fraiche
  • 0,5citron- rivet skal
  • 1,5 tskcitron- pressad
  • 0,5 tsksalt
  • 1 krmsvartpeppar- nymald

Garnering

  • 50 gskinka- kallrökt, t ex tvärnöskinka
  • timjan
  • rapsolja- kallpressad

Gör så här

  1. Mixa kronärtskocksbottnarna med crème fraiche, citronskal och -saft, salt och peppar till en slät crème. Lägg över crèmen i en spritspåse.

  2. Spritsa crèmen i krustaderna. Garnera med tunna remsor skinka, timjanblad och olja.

  3. Tips: Gör några krustader utan skinka som vegoalternativ.

Vad tyckte du om receptet?