Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Krustader fyllda med löjrom

Fyllda krustader är lätt att göra men blir snabbt fuktiga i ­botten. Pensla insidan med smält smör och låt stelna i kylen. Sen kan de fyllas och förvaras minst en timme i kylen innan de ska serveras.

Krustader fyllda med löjrom
Krustader fyllda med löjrom
Krustader fyllda med löjrom
Ove Lindfors

Ingredienser

  • 12minikrustader
  • gräslök- hackad

Fyllning:

  • 75 glöjrom
  • 0,75 dlkesella
  • 1,5 mskgul lök- riven
  • 1 tskdijonsenap

Gör så här

  1. Låt löjrommen rinna av genom en sil om den är lös. Blanda ­ingredienserna till fyllningen.

  2. Fyll krustaderna med röran och strö över hackad gräslök.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök