Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Krusbärsmarmelad med kardemumma

Lyxig krusbärsmarmelad med pistaschnötter är gott på rostat bröd eller varma scones till en kopp nybryggt te.

Krusbärsmarmelad med kardemumma
Krusbärsmarmelad med kardemumma
Krusbärsmarmelad med kardemumma

Ingredienser

  • 1 kgkrusbär- röda
  • 1 kgsyltsocker
  • 1 tskvaniljsocker- med äkta vanilj

Gör så här

  1. Skölj och rensa bären. Häll socker och bär i en kastrull och värm upp under omrörning.

  2. Koka i 10 min. Dra kastrullen åt sidan och skumma. Häll upp i väl rengjorda, varma burkar. Sylten är hållbar upp till 6 månader, förvaras svalt.

Vad tyckte du om receptet?