Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Krusbärskaka

Det är gott att servera den här krusbärskakan lite ljummen.

KrusbärskakaKrusbärskakaKrusbärskaka
Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 1,5 lsoltorkade tomater i olja
  • 0,5 dlsocker

Kaksmet

  • 125 gsmör
  • 3 dlvetemjöl
  • 1 tskbakpulver
  • 1 dlsocker
  • 1 dlmjölk
  • mandelspån

Gör så här

  1. Blanda bär med socker och lägg i enform.2 Tärna smöret och rör det med socker,bakpulver och mjöl. Tillsätt mjölken,lite i taget.3 Bred smeten över bären. Strö övermandel. Grädda på 200 graderi 25 minuter.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök