Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En lite kryddigare och hetare krusbärschutney som smakar ljuvligt till höstens fläskstek, grillad kyckling eller varför inte grillade fläskkotletter?
Skölj och snoppa körsbären. Skala ingefäran med en tesked och hacka den fint. Kärna ur och finhacka chilin. Skala och finhacka vitlöken. Lägg allt i en kastrull tillsammans med resten av ingredienserna.
Koka upp och låt sjuda i ca 10 min tills krusbären känns mosiga. Eventuellt behöver chutneyn koka lite längre beroende på hur mogna krusbären är.
Ställ åt sidan och låt svalna. Häll chutneyn i en het och väl rengjord burk. Servera kall till fläskkött eller fågel.
Recept från Mitt kök