Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Krossad potatis med rostade hasselnötter

Krossad potatis med rostade hasselnötter
Krossad potatis med rostade hasselnötter
Krossad potatis med rostade hasselnötter
Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 1 kgpotatis
  • 0,5 strödlök
  • 2 dlgräslök- finhackad
  • 75 ghasselnötskärnor
  • 1 dlolivolja
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Skala och koka potatisen i saltat vatten. Rosta nötterna i ugn, 225 grader, i 3 minuter. Vik in nötterna i en kökshandduk och gnugga bort den tunna bruna hinnan runt nötterna.

  2. Finhacka rödlöken och krossa nötterna.

  3. Ta av potatisen när de är mjuka. Låt de rinna av.

  4. Mosa potatisen lätt med en gaffel och tillsätt gräslöken, rödlöken och nötterna. Ringla över olivoljan. Salta och peppra.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök