Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fisktacos är fantastiskt gott. I det här receptet fylls mjuka tortillabröd med frasiga fiskbitar, krispiga solrosskott och krämig guacamole med avokado och mango.
Värm ugnen till 225°C.
Skär fisken i 3 cm stora kuber och lägg i en skål. Tillsätt olja och kryddmix. Rör om ordentligt.
Fördela fiskbitarna på en plåt eller i en ugnsfast form och tillaga i ca 7 minuter. Fiskbitarna är klara när de är gyllenbruna och frasiga.
Värm tortillabröden, gärna i grillpanna så att de får fina ränder.
Fyll bröden med fisk och guacamole. Toppa med solrosskott och pressad lime.
Tärna mangon.
Mosa avokado och blanda med kryddmix.
Vänd ner mangotärningarna i guacamolen.