Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Krispiga Fish Tacos med mangoguacamole

Fisktacos är fantastiskt gott. I det här receptet fylls mjuka tortillabröd med frasiga fiskbitar, krispiga solrosskott och krämig guacamole med avokado och mango.

Krispiga Fish Tacos med mangoguacamole
Krispiga Fish Tacos med mangoguacamole
Krispiga Fish Tacos med mangoguacamole

Crispy fish

  • 500 gtorsk- eller annan vit fisk
  • 2 mskmatolja
  • 1 påseCrispy Chicken Bite Spice Mix- Santa Maria

Mangoguacamole

  • 2 stavokado
  • 1 påseGuacamole Dip Mix- Santa Maria
  • 0,5 stmango

Tillbehör

  • solrosskott
  • lime

Fish tacos

  1. Värm ugnen till 225°C.

  2. Skär fisken i 3 cm stora kuber och lägg i en skål. Tillsätt olja och kryddmix. Rör om ordentligt.

  3. Fördela fiskbitarna på en plåt eller i en ugnsfast form och tillaga i ca 7 minuter. Fiskbitarna är klara när de är gyllenbruna och frasiga.

  4. Värm tortillabröden, gärna i grillpanna så att de får fina ränder.

  5. Fyll bröden med fisk och guacamole. Toppa med solrosskott och pressad lime.

Mangoguacamole

  1. Tärna mangon.

  2. Mosa avokado och blanda med kryddmix.

  3. Vänd ner mangotärningarna i guacamolen.

Vad tyckte du om receptet?