Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Världens godaste efterrätt med choklad, knapriga nötter och bär. Alla kommer vilja ha receptet!
Sätt ugnen på 225 grader. Hacka chokladen. Smält den med smör i mikro eller vattenbad. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i chokladsmör och 2 msk kokos.
Fördela smeten i smorda formar, à ca 1 1/2 dl. Grovhacka nötterna och strö dem och 1 msk kokos över smeten. Grädda mitt i ugnen 8–10 min. Smeten ska vara lite lös i mitten. Låt svalna.
Mosa bären grovt. Vispa grädden med vaniljsocker. Blanda ner bären i grädden. Toppa formarna med det och servera.