Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 20g
Protein: 34g
Kolhydrater: 53g
Recept på krämig torsk på ratatouille garneras gärna med oregano eller timjan.
Sätt ugnen på 250°. Skala och finhacka löken. Ansa och skär zucchinin i tärningar. Kärna ur och strimla paprikan.
Fräs löken i 2 msk olja i en stekpanna ca 3 min. Tillsätt zucchini och paprika och fräs ytterligare ca 3 min. Häll över tomaterna och tillsätt tomatpuré, 1 tsk socker, 1 tsk salt och 2 krm peppar. Låt puttra ca 10 min.
Häll över grönsaksröran i en ugnssäker form. Lägg torskbitarna på röran och strö över 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Klicka osten på fisken.
Tillaga mitt i ugnen ca 10 min, tills fisken är genomkokt och osten har fått lite färg.
Tillaga couscousen enligt anvisning på förpackningen. Rör ner 1 msk olja. Servera couscousen till fisk och grönsaksröra.