Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 16g
Protein: 32g
Kolhydrater: 62g
Krämig tonfiskpasta med rucola är perfekt i matlådan. Sardeller ger pastan perfekt sälta.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Skala och skär löken i tunna klyftor. Skala och skiva vitlöken. Fräs lök, vitlök och sardeller i 1 msk olja i en stekpanna ca 5 min. Häll på grädden och låt koka upp. Krydda med 2 krm peppar.
Låt tonfisken rinna av. Hacka hälften av rucolan. Tärna tomaterna.
Låt pastan rinna av. Vänd ner den, tonfisk, hackad rucola och tomater i såsen. Toppa med resterande rucola och servera.