Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Skala och hacka rödlöken. Sila av spadet från ansjovisen och skär i små bitar. Skala och hacka äggen. Kärna ur och tärna äpplet. Hacka fänkålen.
Blanda lök, ansjovis, ägg, äpple, fänkål, majonnäs och yoghurt i en bunke. Tillsätt dill och smaka av med salt, peppar och socker. Skeda upp i snapsglasen.
Skär rågbröden i små tärningar och rosta i olja i en stekpanna. Låt svalna. Skär rädisan i tunna skivor och lägg i kallt vatten. Garnera med brödkrutonger, en skiva rädisa och dill. Cocktailen äts med en liten gaffel.
Recept från Mitt kök