PS. Nu kan du prenumerera på tidningen Allt om Mat till extremt billigt kampanjpris!
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på krämig rucola- och sardellpasta med kronärtskocka och pecorino. Uppgradera pastasalladen med en ny rolig form på pastan. Det finns mängder av sorter på marknaden.
Koka pastan i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen. Häll av och kyl ner i kallt vatten. Lägg pastan i en stor skål.
Mixa yoghurten med 100 g rucola, skalad vitlök, sardeller, kapris, olja, 2 krm salt och peppar. Vänd ner i pastan.
Låt kronärtskockorna rinna av. Hyvla osten. Blanda ner kronärtskockor och pecorino i pastan. Krydda med 1/2 tsk flingsalt.
PS. Nu kan du prenumerera på tidningen Allt om Mat till extremt billigt kampanjpris!