Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Krämig rödbets- och fetadipp

Rödbetan ger dippen läcker färg och smak.

Krämig rödbets- och fetadipp
Krämig rödbets- och fetadipp
Krämig rödbets- och fetadipp
Foto: Eva Hildén Smith

Ingredienser

  • 12rödbetor- kalla, kokta
  • 1 askcream- cheese, till exempel Philadephia, 300 g
  • 12vitlöksklyftor
  • 100 gfetaost
  • 12 krmflingsalt
  • svartpeppar- nymalen

Gör så här

  1. Skala och riv rödbetan fint.

  2. Lägg cream cheese i en matberedare monterad med en kniv. Tillsätt rödbetan. Pressa i vitlöken. Smula 2/3 av fetaosten, och kör till en slät dipp.

  3. Lägg dippen i en skål. Smaka av med salt. Smula över resten av fetaosten. Peppra.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök