Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Denna härligt krämiga potatissallad är ett perfekt tillbehör på buffébordet. Recept ur "Buffé - pajer, plock och en smak av medelhavet" av Jennie Benjaminsson & Stina Patetsos.
Skrubba potatisen och koka den mjuk i saltat vatten. Låt kallna helt och dela eventuellt potatisar som är lite större.
Finhacka gul lök och persilja.
Blanda gul lök, persilja, kapris, majonnäs, yoghurt, dijonsenap, pressad citron, salt och peppar.
Vänd ner de kokta, kalla potatisarna i krämen och låt potatis salladen stå och dra i kyl i minst 2 timmar, eller gärna över natten.
Vid servering, lägg upp potatissalladen på ett fat och garnera med cocktailkapris och hackad persilja.
Recept från Mitt kök