Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En god sill med det där lilla extra.
Skölj av och skär matjessillfiléerna i tunna bitar. Skiva salladslöken. Dela, kärna ur och tärna äpplet. Strimla och stek baconet krispigt i en stekpanna. Låt det rinna av på hushållspapper. Mortla sönder baconet.
Vispa crème fraichen tjock i en bunke och blanda med majonnäsen. Tillsätt sill, salladslök, äpple, pepparrot, persilja och 35 g av baconet. Smaka av med salt och peppar. Lägg över i en glasburk med lock. Marinera sillen 1 dygn. Garnera med resterande bacon, persilja och skivat äpple.
Recept från Mitt kök