Läs också:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 20g
Protein: 40g
Kolhydrater: 61g
Krämig pasta med kyckling, svamp och broccolisallad går snabbt att laga med färdigtärnad kyckling och färdigflagad ost.
Ansa och skär champinjonerna i halvor eller fjärdedelar.
Skär stammen på broccolin i ca 3 cm långa bitar. Koka broccolin i lättsaltat vatten ca 3 min. Låt rinna av. Skala och skiva löken. Blanda broccoli och lök med 1 msk olja, 1/2 msk vinäger, 2 krm salt och 1 krm peppar.
Stek kyckling och svamp tillsammans under omrörning i en släpp lätt-panna tills kycklingen fått fin färg och är genomstekt. Krydda med 1 tsk salt och 2 krm peppar.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt rinna av men spara 2 dl av kokvattnet. Koka upp kokvattnet i grytan och vispa i färskosten. Rör ut majsstärkelsen i lite kallt vatten och vispa i grytan. Rör i hälften av parmesanosten och vänd i pastan.
Toppa pastan med kyckling, svamp och resterande parmesanost. Servera med broccolisalladen.
Läs också: